E-bike tours Lanzarote

E-bike tours Lanzarote

De 'Omar-Sharif Tour'

De 'Timanfaya Tour'

Ik ben Johan Wagenaar en eigenaar van Bike Sensations. 4,5 jaar geleden ben ik begonnen met het organiseren van de e-bike tours. Dat het een succes was, is wel gebleken uit de vele positieve reacties van de klanten en dat we momenteel 3 verschillende routes aanbieden, 5 keer per week! De e-bike tours zijn de perfecte manier om op de mooiste plekjes te komen op een sportieve en gezonde manier, namelijk op de fiets! Je zult mij altijd vrolijk en met een glimlach op de fiets zien zitten. Door mijn jarenlange ervaring als gids bij zowel de e-bike tours en racefiets tours, bent u bij mij aan het juiste adres. Veiligheid tijdens de tour en op de weg is voor mij zeer belangrijk!
Pas op! Een dag niet lachen tijdens de tour is een zeer grote uitdaging met mij als gids! Ik spreek verschillende talen zoals Nederlands, Engels, Duits en Spaans waardoor ik iedereen van informatie kan voorzien.

Medewerkster Ilse van Bike Sensations

Mijn naam is Ilse en ik kom uit Nederland.

Ik ben verliefd geworden op Lanzarote en besloten om te emigreren naar dit prachtige eiland. De ambiance van het eiland, de prachtige fietsroutes, het klimaat en de toeristen zorgen ervoor dat ik iedere dag met een vrolijke glimlach en enthousiasme naar mijn werk ga.

Tijdens de e-bike tour zal ik u de mooiste plaatsen en plekken van het eiland laten zien. Daarnaast krijgt u van mij alle informatie en leuke weetjes over het eiland die u niet in de boekjes zult lezen! Ik vind het geweldig om mijn liefde voor Lanzarote aan u te laten zien. Een sportieve en gezellige tour om heel veel van het eiland te zien en te weten te komen.