Fiets vakantie

Fiets vakantie

Bike Sensations racefiets/triathlon & e-bike/hike vakantie.

Wil jij terecht komen bij een bedrijf waar een team vol passie en gedrevenheid werkt om jou een geweldige fietsvakantie te geven? Boek uw vakantie en ervaar het zelf!

Johan Wagenaar eigenaar van Bike Sensations trok 13 jaar geleden naar Lanzarote zonder een cent op zak. Nu heeft hij zes goedlopende vestigingen op de eilanden met 700 huurfietsen in alle soorten en maten. Johan is een triatleet en heeft 8 keer de finish behaalt in de hele Ironman! Met zijn passie, gedrevenheid en liefde voor triathlon, fietsen en Lanzarote/GranCanaria runt hij Bike Sensations. Zijn enthousiasme brengt hij over op de klant en zijn team. Klantvriendelijkheid en een goede service staan hoog in het vaandel bij zowel Johan als zijn team.

Nergens op het eiland vind je kwalitatief zulke goede fietsen als bij Bike Sensations. Het merendeel van de fietsen is 0 tot 2 jaar oud! Net zo belangrijk als de kwaliteit van de fietsen is de manier waarop ze worden onderhouden. Bike Sensations heeft vaste monteurs in dienst die de fietsen na iedere verhuur controleren en afstellen.

We kunnen u prachtige vakanties aanbieden op zowel de racefiets als de E-bike. 

Fiets groep voor de fiets vakantie

Daarnaast is Bike Sensations het enigste fietsbedrijf dat alle officiële papieren in huis heeft en voldoet aan alle strenge criteria’s van de touroperators om fietsverhuur, vakanties en tours aan te bieden. We werken nauw samen met o.a. TUI, Sunweb, Corendon, FTI, ITS, Alltours, Apollo en diverse andere tour
operators.