Fiets huren playa blanca

Fiets huren playa blanca

Fiets huren in playa blanca

Playa Blanca is een uitstekende locatie om te fietsen! Fiets naar de prachtige Playa Papagayo stranden met de MTB of E-MTB. Of pak de mooie boulevard met de citybike fietsen of E-bikes. Uiteraard kunt u ook naar het Timanfaya gebied fietsen waar u dan in het vulkanisch landschap fietst!

Fiets huren bij Bike Sensations

Bike Sensations is sinds 2020 gevestigd in Playa Blanca, hierbij is het mogelijk een fiets te huren in deze geweldige stad, wij bieden hier onder andere e-bikes, mountainbikes en stadsfietsen aan. Maar ben je meer van het sporten dan zijn onze racefietsen ook een uitstekende keuze. Een fiets huren in playa blanca is een makkelijke manier om voort te bewegen over de boulevard, of een bezoek te brengen aan Playa Papagayo of richting Timanfaya nationaal park te fietsen

Racefiets huren in playa blanca

Ons assortiment racefietsen is uitgebreid en u kunt kiezen uit verschillende soorten. Waaronder Di2, Disc, 11 of 12 speed, carbon, aluminium. Alle fietsen die u vindt op onze website zijn verkrijgbaar in onze winkel in Playa Blanca.

Fietsen met service

Bike Sensations heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Extra service die wij onder andere bieden zijn, gratis aflevering vanaf € 200.-, assistentie onderweg bij pech en daarnaast verzekeren wij je ervan dat de fiets die je krijgt, grondig is schoongemaakt en onderhouden door onze monteurs.