Lanzarote

Lanzarote

Fietsen op Lanzarote

Lanzarote is een prachtig vulkanisch fiets eiland met goede (fiets) wegen en een heerlijk klimaat het gehele jaar door!
Een fiets huren en ontspannen  fietsen over de boulevard, door het vulkanisch landschap van de Timanfaya, klimmen naar prachtige uitzichtpunten of fietsend door het wijngebied ‘La Geria’. Op Lanzarote is voor ieder wat wils!
Het eiland Lanzarote kan je zowel met de MTB, racefiets en E-bike ontdekken. Het eiland staat bekend om zijn fietsvriendelijk karakter en ideaal om een fiets te huren en dit zelf te ervaren.

Officiële papieren

Bike Sensations  is het enigste fietsbedrijf op Lanzarote dat alle officiële papieren in huis heeft en voldoet aan alle strenge criteria’s van de touroperators om fietsverhuur en tours aan te bieden op Lanzarote. We werken nauw samen met o.a. TUI, Sunweb, Corendon, Jet2, FTI, ITS, Alltours, Apollo en diverse andere tour operators.

Fiets huren bij Bike Sensations Lanzarote

Bij Bike Sensations vind je professionaliteit, klantvriendelijkheid, service en uitstekende kwaliteit fietsen. Bike Sensations Lanzarote staat klaar om u een geweldige tijd te laten beleven op Lanzarote. Het merendeel van de fietsen is 0 tot 2 jaar oud! Net zo belangrijk als de kwaliteit van de fietsen is de manier waarop ze worden onderhouden. Bike Sensations heeft vaste monteurs in dienst die de fietsen na iedere fietsverhuur controleren en afstellen.

Ontdek Lanzarote op de fiets met onze tours!

Ontdek de mooiste plekjes van Lanzarote op de fiets. Ga op pad met een van onze gidsen met de racefiets, MTB of Ebike tours.
Fiets door Nationaal park Timanfaya en ontdek de magie van Lanzarote. Treed in de voetsporen van de ruim 2000 triathleten, die jaarlijks in mei het eiland voor een kleine week onveilig maken en ontdek het fietsparcours van Ironman Lanzarote.
Dagelijks fiets tours, voor alle niveaus en afstanden onder professionele begeleiding.

Partners met

Meest recente blogs

Partners met